VANESSA PETERS (usa) solo/duo.

VANESSA PETERS (usa) solo/duo.


We hebben de fantastische Amerikaanse zangeres VANESSE PETERS bereid gevonden om haar Europese tournee een paar dagen eerder dan gepland was, in de Piterkerk Lippenhuizen te starten. Op zondag 17 maart staat zij op ons podium.

Al meer dan tien jaar betovert Vanessa Peters fans met haar doordachte, melodieuze liedjes en warme, gestructureerde stem. Als opener voor acts als John Oates, Suzanne Vega, 10000 Maniacs, Matthew Sweet en Josh Rouse, heeft Peters uitgebreid door de VS en Europa getourd en zo haar legioen loyale fans opgebouwd.
Vanessa is een echte internationale artiest die duizenden shows heeft gespeeld in een tiental landen, van koffiehuizen tot festivals, en een prominente artiest was op 30A, NPR’s Mountain Stage, Americanafest en Ramblin’ Roots Festival in Utrecht. Peters ‘single uit 2021, “Crazymaker”, kreeg veel radio-uitzendingen. Ook stond zij al eens in het legendarische programma Countdown. Haar nieuwste album ‘Flying on Instruments’ verschijnt in 2024 en ter promotie van dit album vindt nu haar Europese tournee plaats, die op 17 maart a.s. van start gaat in de Piterkerk Lippenhuizen.
Bekijk hier de officiële video van het nieuwe album van Vanessa Peters:
https://www.youtube.com/watch?v=3BZZ4TcDHus

Kaarten a €12,50  (graag met PIN betalen)  (let op: catering in de pauze gaat met contant)

U kunt hieronder reserveren voor dit concert.

Facebook

Concertagenda