Informatie voor Concertbezoekers

De Piterkerk is een kleine recent gerestaureerde kerk uit de 18e eeuw, die naast de artiesten en medewerkers plaats biedt aan maximaal 100 á 115 bezoekers. De concerten in de Piterkerk zijn minimaal 1x per maand en altijd op zondagmiddag, de aanvangstijd is standaard 14.30 uur. De concerten duren 2 x 45 minuten, met daartussen een pauze (voor een drankje).

Op de website kan worden gereserveerd voor de komende concerten. Betaling geschiedt aan de kassa bij de ingang van de kerk, waar ook de gereserveerde kaartjes voor u klaar liggen. Entreeprijs is €12,50 p.p.. U kunt de entreeprijs ook met pin betalen (voorkeur), pauzedrankjes gaan nog cash.

De Piterkerk is gelegen aan de Buorren, de doorgaande weg in Lippenhuizen en heeft dichtbij parkeerruimte. De ingang van de kerk ligt hoger dan de straat, wat een lichte klim betekent. De Piterkerk is rolstoel toegankelijk, maar houdt rekening met het hoogteverschil. Er is een toilet aanwezig in de Piterkerk.

De programmering en de organisatie is in handen van het duo Fokko & Paul. Zij kiezen voor een gevarieerd aanbod met bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland. Op basis van hun eigen smaak, maar rekening houdend met het (vaste) publiek en de sfeer van de Piterkerk stellen Fokko & Paul een verrassend concertprogramma samen.

Informatie over de (komende) concerten vindt u op onze website; aankondigingen van de concerten verschijnen ook op Facebook en in de lokale en regionale kranten. Wij verturen ook maandelijks een Nieuwsbrief via email.

Graag tot ziens bij een zondagmiddagconcert in de Piterkerk.

Voor contact : info@piterkerklippenhuizen.nl

Facebook

Concertagenda