3 december 2023 – Janne Schra & Laurens Radstake in concert.

3 december 2023 – Janne Schra & Laurens Radstake in concert.

Zondagmiddag concert met Janne Schra & Laurens Radstake.

Janne Schra

Op zondagmiddag 3 december 2023 kun je in de Piterkerk in Lippenhuizen genieten van de prachtige muziek van Janne Schra.

Samen met gitarist Laurens Radstake brengt ze in A Lot of Water in the Water de breekbaarste liedjes uit haar Engelstalige oeuvre, aangevuld met nieuwe nummers over de diepste thema’s. Met haar heldere stem, gitaren en een synthesizer zorgt Janne voor een gevoelige, romantische sfeer, waarbij ze heel soms de andere stemmen in de kerk uitnodigt om met elkaar te versmelten. Daardoor zal elk concert drijven op de energie van de aanwezigen. A Lot of Water in the Water was in juni ook te zien op Oerol (Terschelling).

Janne Schra was eerder frontvrouw van de poppy jazzformatie Room Eleven. Na het uiteenvallen van de band in 2010, ging ze verder als Schradinova en sinds 2012 onder haar eigen naam. Eind mei verscheen haar nieuwe album The Heart Is Asymmetrical, waarop Janne haar overpeinzingen verpakt in dertien soulvolle Engelstalige popsongs.

Het concert begint om 14.30 uur en heeft geen pauze, wel is er catering voor en na het concert. Reserveren voor dit concert via onderstaande button.

Facebook

Concertagenda