Einde jaar special – ILLUSIES

Einde jaar special – ILLUSIES

Het begint een beetje traditie te worden om het jaar af te sluiten, met een anders dan anders concert. Vorig jaar deden wij dat bijvoorbeeld met een lig-concert, waarbij bezoekers confortabel op matrasjes lagen, kijkend naar een op het plafond van de kerk geprojecteerde sterrenhemel en luisterend naar sfeervolle live piano en trompet muziek in een door kaarsen verlichte Piterkerk.

Dit jaar is er op zondagmiddag 17 december de theatervoorstelling “Yllúzjes / illusies”, waarin u wordt meegenomen naar een magische wereld.

Het tweetalige Yllúzjes/illusies van magiër Theo van der Geest en schrijver Sietse de Vries is een aaneenschakeling van magische comedy acts, tragikomische eenakters en relativerende dialogen(let op: deze zijn deels in het Fries).

“Een leven zonder dromen is onleefbaar,                                                  een leven zonder illusies ondenkbaar”.

Theo van der Geest en Sietse de Vries koesteren de illusie dat ze, ondanks hun gevorderde leeftijd, nog altijd in staat zijn een theaterpubliek te vermaken met hun kunsten. Van der Geest is magiër met een knipoog, hij vertoont zijn illusies al ruim vijftig jaar in vele theaters. De Vries is journalist bij de Leeuwarder Courant, schrijft romans en toneelstukken, speelt toneel. Het tweetalige Yllúzsjes / Illusies is een mengeling van magie en toneel. Wonderbaarlijke en humoristische acts worden afgewisseld met eenakters, zoals Dy taksy wachtet wol over mannen die zich vastklampen aan één allesbepalende illusie.

ILLUSIES                                  Een gepaste voorstelling aan het eind van het jaar.

Zondagmiddag 17 december 2023, aanvang om 14.30 uur.

Entree €12,50 (graag met PIN betalen)

Reserveren kan hieronder.

 

 

 

 

Facebook

Concertagenda