TIJDENS HAAR EUROPESE TOURNEE GEEFT CAROLINE COTTER SLECHTS DRIE CONCERTEN IN NEDERLAND EN ÉÉN DAARVAN IS IN DE PITERKERK ! 

Caroline Cotter is een  Americana singer-songwriter uit Portland-Maine, die met haar prachtige zachte sopraan stem, haar prijswinnende teksten en op reizen geïnspireerde songs, luisteraars over de hele wereld voor zich weet in te nemen en in hun hart weten te raken. Sinds haar debuut album “Dreaming as I Do”, dat hoog op de Folk lijsten scoorde, heeft Caroline meer dan 700 concerten gegeven in 45 staten en 13 landen. Daar gaat zij in oktober a.s. het 14e land aan toevoegen met twee concerten in Nederland, tijdens haar tournee ter promotie van haar tweede grote album “Home on The River”. Dit album is te beluisteren via de website van Caroline Cotter.               

Naar aanleiding van dit nieuwe album schreven pers en critici onder meer: “Home on The River” is a delightful surprise” en “Today’s folk scene has a new champion” en “The album is sweet and smooth and downright refreshing…..raising spirits with one song, calming them with another” en “Home on The River is an absolutely essential record”.

Eén recensent schreef: “Listen to Caroline Cotter’s new album and let its songs take you away to a better place.”

Is er een mooiere aanbeveling om naar Caroline Cotter’s concert in de Piterkerk te komen, waar u live van haar prachtige stem en boeiende songs kunt genieten en u er zich door laten meevoeren?

Aanvang concert 14.30 uur.                             Entree 12,50 euro.                                        Reserveren wordt aanbevolen.

 

Facebook

Archief