• Concert van het BRIAN CHARTRAND TRIO (USA) op zondag 17 maart 2019 – 14.30 uur – entree 12,50 euro
  • Het trio van de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist Brian Chartrand (The Sweet Remains) komt naar Lippenhuizen voor een zondagmiddag concert. Na een aantal succesvolle Europese tours en met meer dan 20 miljoen views op Spotify, heeft de band een loyale aanhang, zowel in de VS als in Europa.

    De muziek van het BRIAN CHARTRAND TRIO is een verfrissende mix van de West Coast sound en Folk Rock. Tijdens deze tour zal vooral het eigen werk van Brian Chartrand en zijn band The Sweet Remains centraal staan.

    Voor liefhebbers van akoestische muziek en loepzuivere meerstem-mige zang is dit trio een lust voor het oor. De muziek laat zich het best vergelijken met de stijl van John Mayer, The Eagles, Venice en Crosby,Stills & Nash.

    De middag belooft een programma van topklasse, gebracht met de nodige humor en verhalen.

  • Naast Brian Chartrand (gitaar/zang) bestaat het trio uit Peter Day (bas / zang) en Jeff Vallone (Percussie / zang).