Optreden Anabella Zoch in Piterkerk Lippenhuizen

Kippenvel & passie bij Argentijnse folk en tango door Anabella Zoch

Singer-songwriter Anabella Zoch uit Argentinië is een graag geziene gast op festivals in eigen land en daarbuiten. Geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse ritmes van chacarera, zamba, milonga, vals en tango zorgen haar passievolle folksongs steevast voor kippenvel. Op 14 oktober onderbreekt Anabella Zoch haar Europese tournee voor een intiem optreden in de Piterkerk van Lippenhuizen. Ook verzorgt ze een workshop over de oorsprong van de tango.

 Twee jaar geleden maakte Anabella Zoch een verpletterende indruk tijdens het nazomerfestival ‘La Siesta Magnifica’ op Nieuw-Allardsoog. Daar speelde ze samen met chacarera grootheid Peteco Carabajal, die tevens haar voorlaatste album ‘Mirror of Love’ produceerde. Inmiddels is haar nieuwe ‘solo’ album ‘Ahora’ uitgekomen, reden te meer om opnieuw en nog uitgebreider kennis te maken met de krachtige zangeres, die veel van haar Spaanstalige liederen wijdt aan de strijd voor gelijkberechtiging van vrouwen en universele mensenrechten. In Zuid-Amerika en in Europa werkt ze tevens als zangcoach. Vorig jaar zong ze in Berlijn als solist de ‘Misa Criolla’ van Ariel Ramirez op uitnodiging van de Argentijnse ambassade. Op de Argentijnse radio verzorgt Anabella Zoch elke zaterdagavond een programma over Argentijnse muziek. Tijdens haar optreden in Lippenhuizen zingt ze eigen werk en liederen geïnspireerd op bekende folkzangeressen zoals Mercedes Sosa. De getalenteerde zangeres begeleidt zichzelf op gitaar en ondersteunende percussie.

De workshop op 14 oktober start om 13.00 uur en het concert ‘Ahora’ begint om 14.30 uur. Tijdens de workshop gaat Anabella dieper in op de grondbeginselen van de tango en de Argentijnse folksmuziek en legt zij uit wat de wortels van deze muziekstijlen zijn.

Kaarten voor de workshop kosten 7,50 euro, een combinatieticket voor workshop en concert kost 15 euro. Bezoekers van alleen het concert betalen 10 euro (inclusief consumptie vooraf).

RESERVEREN  ?     

  

Voor het concert kunt u reserveren via “Reserveren” bovenaan deze pagina.

 Voor de workshop ‘tango’ kunt u per email reserveren: info@piterkerklippenhuizen.nl

Gratis concert ticket?

Bij aankoop van 6 flessen wijn uit de La Linda serie van het fameuze Argentijnse wijnhuis Luigi Bosca, bij de gespecialiseerde wijnhandel Faber Wine World in Lippenhuizen krijgt u gratis toegang tot het concert van Anabella Zoch (u betaalt voor dit wijnpakket slechts €47,70). Bij iedere doos met 6 flessen wijn 1 x een gratis entree voor het concert. Deze eenmalige actie loopt tot en met 6 oktober. Zie ook: www.faberwineworld.nl

 

———————————————————————————————————————————————————————–

Zondagmiddag 4 november 2018

Paddy’s Day Off in de Piterkerk in

Lippenhuizen.