Astrid Seriese en Erwin van Ligten

Een klinkende ode aan Blues & Poëzie

 in een middag met

 Astrid Seriese & Erwin van Ligten  

 Zangeres Astrid Seriese zingt verhalen die je raken en kippenvel bezorgen. Met haar unieke stem weet ze een grote schare bewonderaars aan zich te binden. Ze leeft van en voor de muziek, stond op alle grote jazzpodia in binnen- en buitenland en toerde verschillende keren met bejubelde theaterconcerten langs de Nederlandse podia. In Blues & Poetry heeft ze de krachten gebundeld met muzikale evenknie en klankbord Erwin van Ligten. De meester-gitarist werkte met o.a. Julya Lo’ko, Micheline Van Hautem en Barry Hay.  

Seriese & Ligten voelen elkaar als de besten aan. In Blues & Poetry bundelen ze hun krachten en brengen ze hun talenten samen. Chocoladebruine songs van onder anderen Duke Ellington, Tom Waits en John Hiatt worden afgewisseld met liedjes uit het ijzersterke repertoire van Billie Holiday en Bessie Smith. Het programma biedt ook ruimte voor eigen gecomponeerde liedjes op poëzie van onder meer Carolyn Beard Whitlow. Het duo weet de luisteraars gegarandeerd in vervoering te brengen met deze rijke oogst uit hun muzikale schatkist.