“FROM L.A. TO LIPPENHUIZEN AND BACK TO MEXICO” 

De drie dames van SNOWAPPLE reizen wat af voor hun optredens: van Amsterdam naar Japan en dan door naar Italië of Austin, Texas (foto), om daarna via een optreden in Lippenhuizen weer door te gaan naar Mexico.        Vandaar ook dat veel van hun liedjes gaan over ‘reizen’ en alle manieren waarop en waarmee je kunt reizen.

Zij zingen in het Engels, Spaans, Frans en Nederlands en bespelen daarbij meerdere instrumenten. Naast de eigen geschreven liedjes, zijn het vooral de arrangementen die de muziek van SNOWAPPLE zo bijzonder maken.

De dames van SNOWAPPLE hebben ieder een andere muzikale achtergrond, namelijk respectievelijk Folk, Jazz en Opera, wat tezamen hun muziek zo origineel, afwisselend en zeer aantrekkelijk maakt.

Op 22 april doet SNOWAPPLE Lippenhuizen aan en u  kunt  dan genieten van een bijzonder concert van deze     drie zeer muzikale dames.                                                          Mis dit concert in de Piterkerk niet en reserveer nu uw kaarten, want voor hun eerstvolgende concert moet u anders helemaal naar Mexico!

 

AANVANG CONCERT 14.30 UUR               ENTREE 10 EURO

 

Facebook

Archief